Kent Mobilyaları Tasarım Yarışması‘nın Kazananı Belli Oldu

Beyoğlu Belediyesi tarafından Beyoğlu'nun gelecek vizyonunu ve misyonunu yansıtacak özgün kent mobilyalarının tasarlanması amacıyla düzenlenen ‘Kent Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın kazananı belli oldu.

Kent Mobilyaları Tasarım Yarışması‘nın Kazananı Belli Oldu

Beyoğlu Belediyesi tarafından Beyoğlu'nun gelecek vizyonunu ve misyonunu yansıtacak, akılda kalıcı, işlevsel kullanımına imkân sağlayacak özgün kent mobilyalarının tasarlanması amacıyla düzenlenen ‘Kent Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın sonuçları açıklandı. 30 yaş ile sınırlandırılan yarışmaya üniversitelerin Mimarlık, Şehircilik, İçMimarlık, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Peyzaj Mimarlığı ve Mühendislik bölümleri ile lise öğrencileri online olarak katıldı. Yoğun ilgi gören yarışmanın birincisi; Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencisi Ümran Ak oldu.