Kemal Sunal'ın İsmi Filmlerinin Çekildiği Sokakta Yaşayacak

Beyoğlu Belediyesi’nin usta oyuncu Kemal Sunal'ın hatırasını yaşatmak amacıyla filmlerinin çekildiği Güneşli Sokağı'nın adının Kemal Sunal Sokağı olarak değiştirilmesi yönündeki meclis kararı İBB Meclisi’nde kabul edildi.

Kemal Sunal'ın İsmi Filmlerinin Çekildiği Sokakta Yaşayacak
21-09-2020

Beyoğlu Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısında usta oyuncu Kemal Sunal'ın hatırasını yaşatmak amacıyla filmlerinin çekildiği Güneşli Sokağı'nın adının Kemal Sunal Sokağı olarak değiştirilmesi yönündeki kararı İBB Meclisi’nde görüşüldü. Toplantıda, Usta oyuncunun en önemli yapıtlarından olan Kapıcılar Kralı ve Çöpçüler Kralı filmlerinin çekildiği Beyoğlu Cihangir Mahallesi’nde bulunan Güneşli Sokağı'nın isminin Kemal Sunal Sokağı olarak değiştirilmesine meclis oy çokluğu ile karar verildi. Sokağın yeni tabelası önümüzdeki günlerde korona virüs tedbirleri kapsamında sade bir törenle asılacak.