Kefken Kampı'nın İlk Misafirleri Genç Sporcular Oldu

Alınan virüs tedbirleri kapsamında yeni sezona kapılarını açan Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre Yaz Kampı’nın ilk misafirleri, Cevizli Spor ve Gelişim Spor Kulüplerinin genç sporcuları oldu.

Kefken Kampı'nın İlk Misafirleri Genç Sporcular Oldu
26-07-2020

Her yıl binlerce öğrenciyi ve günübirlik ziyaretçiyi ağırlayan Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre Yaz Kampı, 17. sezona kapılarını açtı. Kampın ilk misafirleri, Cevizli Spor ve Gelişim Spor Kulüplerinin genç sporcuları oldu. Cevizli Spor’dan 11 öğrenci, 2 eğitmen; Gelişim Spor’dan  ise 12 öğrenci 1 eğitmen olmak üzere toplamda 26 kişi kampa katıldı. Virüs salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde misafir edilen sporcular, Kampta futbol, basketbol, voleybol, satranç, yüzme ve masa tenisi gibi farklı branşlarda düzenlenen aktivitelerle keyifli ve verimli vakit geçiriyor.