Kefken Kampı Üniversiteli Gençleri Ağırlıyor

Virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında faaliyetlerini sürdüren Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre Yaz Kampına misafir olan üniversiteli gençler, bir birinden farklı etkinliklerle yazın tadını çıkartıyor.

Kefken Kampı Üniversiteli Gençleri Ağırlıyor
09-09-2020

Her yıl binlerce öğrencinin ve günübirlik ziyaretçinin katıldığı Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre Yaz Kampı, 17. Sezonunda da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında faaliyetlerini sürdüren kampın bu haftaki konukları Beyoğlu’ndaki üniversitelerde eğitim gören öğrenciler oldu. Kampta futbol, basketbol, voleybol, satranç, ok atma yüzme ve masa tenisi gibi farklı branşlarda düzenlenen aktivitelerle keyifli vakit geçiren gençler, bir taraftan da doğa ile buluşmanın mutluluğunu yaşıyor.