Kanada Başkonsolosu Achtoutal’dan Başkan Yıldız'a Ziyaret

A+
A-

Kanada İstanbul Başkonsolosu Brahim Achtoutal, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ı ziyaret etti.

Kanada Başkonsolosu Achtoutal’dan Başkan Yıldız'a Ziyaret
25-10-2019

Görece yeni başlayan Kanada İstanbul Başkonsolosu Brahim Achtoutal, Beyoğlu Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile makamında bir araya gelen Başkonsolos Achtoutal, Başkan Yıldız’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Başkan Yıldız’da ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek Başkonsolos Achtoutal’a teşekkür etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü.

BAŞKONSOLOS ACHTOUTAL, KARDEŞ ŞEHİR OLMAK İSTEDİKLERİNİ BELİRTTİ

Başkan Yıldız’dan Beyoğlu Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkonsolos Achtoutal, ilerleyen günlerde Kanada’nın şehirleri ile Beyoğlu arasında kardeş şehir protokolü imzalanmasını çok arzu ettiğini ifade etti. Başkan Yıldız da bundan kendisinin de büyük memnuniyet duyacağını belirtti. İkili, sosyal ve kültürel işbirliğinin gelişmesi noktasında da hemfikir olduklarını söylediler.