İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı Dezenfekte Edildi

Beyoğlu Özel Dezenfekte Ekibi tarafından Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesinde detaylı dezenfekte çalışması gerçekleştirildi. Sağlık Bakanlığı’nın ‘Evde Kal’ çağrısı nedeniyle Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesinin her zamanki yoğunluğunun olmadığı görüldü.

İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı Dezenfekte Edildi
23-03-2020

Beyoğlu Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı başlattığı dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Beyoğlu Özel Dezenfekte Ekibi tarafından titizlikle yürütülen çalışmalar kapsamında ilçenin en işlek caddeleri başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanları bakteri ve virüs tehditlerine karşı dezenfekte ediliyor.

ÇALIŞMALAR HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Çalışmalar kapsamında İstiklal Caddesi ve Taksim Meydanı da baştan sona dezenfekte edildi. Bugün sabah saatlerinde gerçekleştirilen çalışmayla yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan İstiklal Caddesinde Tünel Meydanında başlayarak Cumhuriyet Anıtına kadar dezenfektanlı su ile temizlik çalışması yapıldı. Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar havadan görüntülendi. Görüntülerde Sağlık Bakanlığı’nın ‘Evde Kal’ çağrısı nedeniyle Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesinin her zamanki yoğunluğunun olmadığı görüldü.
Dezenfekte çalışmaları virüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar ilçe genelinde aralıksız devam edecek.