İstanbul 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi

İstanbul 2. Bölge Belediye Başkanları, Kâğıthane Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda bir araya gelerek, pandemi sürecinde yapılan çalışmalar başta olmak üzere ilçelerinde yaptıkları ve yapacakları çalışmaları paylaştı.

İstanbul 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı Gerçekleştirildi
07-01-2021

İstanbul 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı, Kâğıthane Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya; Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun katıldı. Pandemi sürecinde yapılan çalışmaları değerlendiren İstanbul 2. Bölge Belediye Başkanları, ilçelerinde yaptıkları ve yapacakları çalışmaları paylaştı. Toplantıda yapılabilecek yeni projelerle ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.