Halıcıoğlu Mahalle Bahçesine Kavuştu

Halıcıoğlu Mahalle Bahçesi’nin açılışını mahalle sakinleri ve çocuklarla birlikte yapan Başkan Yıldız, “Yola çıkarken her şeyin çocuklarımız için olduğunu söylemiştik. Daha huzurlu ve güvenli bir Beyoğlu için çalışıyoruz” dedi.

Halıcıoğlu Mahalle Bahçesine Kavuştu
04-09-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, seçim sürecinde vatandaşlara söz verdiği Mahalle Bahçeleri’ni bir bir vatandaşların hizmetine sunuyor. Beyoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Mahalle Bahçeleri’ projesi ile vatandaşlar şehrin kalbinde, kendi mahallelerinde yeni yaşam alanlarına kavuşuyor. Toplamda 42 farklı noktada inşa edilmesi planlanan Mahalle Bahçeleri’nin 7.si olan Halıcıoğlu Mahalle Bahçesi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışı mahalle sakinleriyle birlikte yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, çocuklardan parkı temiz tutma sözü aldı.

ÇOCUKLARIMIZIM MUTLULUĞU BİZİM İÇİN HER ŞEYDEN KIYMETLİ

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ‘’Bugün Beyoğlu’nda heyecanlıyız çocuklarımızla beraber Halıcıoğlu’nda mahalle bahçemizin açılışını yaptık. Çocuklarımızım mutluluğu sevinci bizim için her şeyden kıymetli. Yola çıkarken çocuklarımız, gençlerimiz, engellerimiz, kadınlarımız için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğimizi söylemiştik. Hedefimiz her mahalleye mahalle bahçesi yapabilmek. Şuana kadar 7 bahçemizi hazırladık ve çocuklarımıza teslim ettik. Öncelikle bu mahalle bahçelerini temiz tutmaları konusunda anlaşıyoruz. Mahalledeki insanların bir nefes alacağı, bazen 300 metre bazen 100 metre bahçelerimiz bulunuyor. Çocuklar buralarda toprakla buluşuyor. Bazı mahalle bahçelerimizde basket potaları koyabildiğimiz alanlar da oluyor. Bu parkları çocuklarımıza bırakıyoruz.  Daha yeşil daha huzurlu bir Beyoğlu için çalışmalarımız sürdüreceğiz” dedi.