Haftasonu Parkları Dolduran Çocuklara Başkan Yıldız’dan Sürpriz Ziyaret

Sururi Parkı, Cezayirli Hasan Paşa Parkı ve Nuri Killigil Parkı'nı ziyaret eden Başkan Yıldız, hafta sonunu parklarda geçiren vatandaşlar sohbet edip çocuklarla oyun oynadı.

Haftasonu Parkları Dolduran Çocuklara Başkan Yıldız’dan Sürpriz Ziyaret
17-08-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız her gün ilçenin farklı noktalarına gerçekleştirdiği bölge ziyaretlerine hafta sonu da ara vermedi. Sururi Parkı, Cezayirli Hasan Paşa Parkı ve Nuri Killigil Parkı’nı ziyaret eden Başkan Yıldız, hafta sonunu aileleriyle, çocuklarıyla ve arkadaşlarıyla birlikte parklarda geçiren vatandaşlar sohbet edip çocuklarla oyun oynadı. Sururi Parkı’nda karşılaştığı İsveç konsolosu ile kısa süre sohbet eden Başkan Yıldız, Nuri Killigil Parkında karşılaştığı tarih öğrencisiyle de sohbet ederek kendisini belediyeye davet etti. Park ziyaretlerinde vatandaşlardan maske ve sosyal mesafe kuralına uymalarını isteyen Başkan Yıldız, kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen vatandaşları da geri çevirmedi.