Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’dan Başkan Yıldız’a Ziyaret

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulundu. Pandemi süreciyle ilgili yapılan çalışmaların istişare edildiği görüşmede, iki belediye arasında kültür sanat alanında yapılabilecek çalışmalar da ele alındı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’dan Başkan Yıldız’a Ziyaret
07-01-2021

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta Beyoğlu Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Hasan Tahsin Usta’yı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız karşıladı. Tarihi başkanlık binasını gezen ikili daha sonra pandemi süreciyle ilgili yapılan çalışmalar başta olmak üzere ilçelerinde yaptıkları çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundular. Başkan Yıldız görüşmede Başkan Usta’ya Beyoğlu’nda hayata geçirilen marka projelerle ilgili bilgi verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede iki belediye arasında kültür sanat alanında yapılabilecek çalışmalar da görüşüldü.