Galata’da 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Özel Piyano Resitali

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında tarihi Galata Kulesi Meydanı'nda düzenlenen Piyano Resitali’nde Genç Piyanist Büşra Kayıkçı sunduğu müzik ziyafeti ile katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Galata’da 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Özel Piyano Resitali
30-08-2020

Beyoğlu’nda “Başkumandan Büyük Taarruzu Anlatıyor” fotoğraf sergisi ile başlayan  30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, tarihi Galata Kulesi Meydanı'nda düzenlenen 30 Ağustos Piyano Resitali ile devam etti. Vatandaşların yanı sıra yabancı turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Genç Piyanist Büşra Kayıkçı sunduğu müzik ziyafeti ile katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Geceye katılarak vatandaşlarla birlikte müzik ziyafetini dinleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ali Haydar Yıldız, resitalin ardından Piyanist Büşra Kayıkçı'ya çiçek ve Galata Kulesi'nin maketini takdim etti.

TARİHİN KALBİNİN ATTIĞI YERDEYİZ

Genç Piyanist Büşra Kayıkçı'yı tebrik eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Tarihin kalbinin attığı bir yerdeyiz. Bugün de şanlı tarihimizde önemli bir gün. İstedik ki Beyoğlu'nun kalbinin attığı bu mekânda piyano dinleyerek neşelenelim" dedi.