‘Evde Kal’ Beyoğlu Dijital Fotoğraf Sergisi Açılıyor

Beyoğlu Belediyesi, Koronavirus salgını nedeniyle evlerinden çıkmayan sanatseverleri “Evde Kal Beyoğlu Dijital Fotoğraf Sergisi” ile buluşturacak. www.beyoglu.bel.tr adresi üzerinden yayınlanacak olan serginin açılışı 3 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek.

‘Evde Kal’ Beyoğlu Dijital Fotoğraf Sergisi Açılıyor
30-03-2020

Kültür-Sanatın merkezi Beyoğlu’nda bir ilke daha imza atılıyor. Beyoğlu Belediyesi Covid19 (Koronavirus) salgını nedeniyle yapılan Evde Kal çağrısına uyarak evlerinden çıkmayan sanatseverleri “Evde Kal Beyoğlu Dijital Fotoğraf Sergisi” ile buluşturmaya hazırlanıyor. Beyoğlu Belediyesi Fotoğrafçılık Atölyesi öğrencilerinin virüs tehdidi nedeniyle tüm günlerini evlerinde geçiren vatandaşların ev halinin anlatan fotoğraflardan oluşan sergi, 3 Nisan Cuma günü Beyoğlu Belediyesi web sitesi (www.beyoglu.bel.tr) üzerinden vatandaşlarla buluşturulacak.

28 KURSİYERİN OBJEKTİFİNDEN 40 FOTOĞRAF SERGİLENECEK

Beyoğlu Belediyesi tarafından Akademi Beyoğlu’nda açılan Fotoğrafçılık Atölyesinde Fotoğrafçı Timur Tahmaz tarafından verilen eğitimler, virüs sağlını nedeniyle bir süredir internet üzerinden dijital ortamda devam ettiriliyor. Evlerinde fotoğrafçılık eğitimi almaya devam eden öğrenciler bir taraftan da evdeki yaşamı fotoğrafladı. 28 kursiyerin objektifinden seçilen yaklaşık 40 fotoğraf “Evde Kal Beyoğlu Dijital Fotoğraf Sergisi” altında toplanarak Beyoğlu’nun ilk dijital fotoğraf sergisine imza atıldı.