Engel Yok, Spor Var!

Beyoğlu Belediyesi olarak çocuk, genç, yetişkin her yaştan vatandaşımız için projeler üreterek bunları halkımızın hizmetine sunuyoruz. Çocuklar için düzenlediğimiz spor okulları, kadınlar için düzenlediğimiz step, pilates, aerobik ve fitness derslerinin yanı sıra şimdi de engelli vatandaşlarımızın hayatın akışına uyum sağlayabilmesi için sportif branşlarda eğitimler düzenliyoruz.

Engel Yok, Spor Var!

İstanbul Haliç Üniversite iş birliği ile gerçekleştireceğimiz programda Jimnastik, Pilates, Step, Aerobik, Beceri ve Koordinasyon Çalışmaları, Masa Tenisi ve Halk Oyunları branşları yer alacak. Kasımpaşa Sağlıklı Yaşam Merkezi, Piripaşa ve Çıksalın Semt Konaklarında gerçekleştireceğimiz derslerde engelli vatandaşlarımıza Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu son sınıf öğrencileri eşlik edecek. Engelli bireylerin topluma kazandırılması, yeni alanlara yönelebilmesi ve sporun onlara umut olması amacıyla düzenlediğimiz dersler için kayıtlarımız başladı.

Faaliyetlere katılmak isteyen vatandaşlarımız kayıt için Semt Konaklarına ya da Tophane Semtinde bulunan Beyoğlu Engelliler Merkezine müracaatlarını yapabilirler. Engel Yok, Spor Var diyoruz ve sizleri bekliyoruz.

Online Kayıt İçin Tıklayınız!!!