Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinizi Online Olarak Kolayca Ödeyebilirsiniz

Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerini Covid 19 salgını nedeniyle hiçbir ödeme noktasına uğramadan Beyoğlu Belediyesi’nin resmi web sitesi üzerinden ‘Hızlı Tahsilat’ sekmesini tıklayarak TC Kimlik No ile kolayca online olarak yapabilirsiniz.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinizi Online Olarak Kolayca Ödeyebilirsiniz
23-11-2020

Her yıl iki taksit halinde ödenen Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ikinci taksit ödeme süresi, 30 Kasım 2020 Pazartesi günü saat 17.00’de sona eriyor. Beyoğlu’nda vatandaşların Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemelerini kolayca yapabilmeleri için online ödeme başta olmak üzere bir çok farklı yöntem bulunuyor.  Vatandaşlar ödemelerini Kasımpaşa Zabıta Müdürlüğü, Bademlik Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fatih Sultan Caddesi Konak Camii önünde bulunan ödeme noktaları aracılığıyla yapabilecekleri gibi, Covid 19 salgını nedeniyle hiçbir ödeme noktasına uğramadan Beyoğlu Belediyesi’nin resmi web sitesi üzerinden ‘Hızlı Tahsilat’ sekmesini tıklayarak TC Kimlik No ile kolayca online olarak da yapabilirler.

Online Ödeme için Tıklayınız