Dolapdere Sakinleri Başkan Yıldız’ı Coşkuyla Karşıladı

Dolapdere Bölgesi’nde Hacıhüsrev, Yenişehir ve Sururi Mahallelerini ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Semt sakinleri ile hasbihal eden Başkan Yıldız, bakkallarda borcu olup ödeme zorluğu çeken vatandaşların hesaplarını da habersiz ödedi. Kasımpaşa, Zincirlikuyu Caddesi’ndeki hemşehrileriyle de buluşan Yıldız, esnafın talep ve önerilerini dinledi.

Dolapdere Sakinleri Başkan Yıldız’ı Coşkuyla Karşıladı
17-10-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Dolapdere Bölge gezisinde Hacıhüsrev, Yenişehir ve Sururi Mahallelerini ziyaret etti. Burada esnaf ve vatandaşla tek tek ilgilenen Başkan Yıldız, sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi. Dolapdere Bölgesi’nin yatırımcıların yeni gözdesi olduğunu dile getiren Yıldız, bölgenin trendinin çok hızlı yükseldiğini belirtti. Beyoğlu’nun en kozmopolit mahallelerinden birinin Dolapdere olduğunun da altını çizen Başkan Yıldız, vatandaşlara, geleceği çok parlak bir semtte yaşadıklarını kaydetti. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ve sevgi gösterileri arasında ziyaretini sürdüren Yıldız, bakkallarda borcu olan ve ödeme güçlüğü çeken vatandaşların hesaplarını da habersiz ödedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ın ziyaret için bir diğer durağı,   Kasımpaşa, Zincirlikuyu Caddesi oldu. Çevre sakinleri ve esnaf ile bir araya gelen Yıldız, hemşehrileriyle hasbihal ederek, talep ve önerilerini dinledi.

Başkan Yıldız, tüm mahalle gezilerinde olduğu gibi, buradaki gezilerinde de çocuklarla yakından ilgilenmeyi ve çikolata dağıtmayı ihmal etmedi.