Darülaceze'de Detaylı Temizlik ve Dezenfekte Çalışması

Beyoğlu Özel Dezenfekte Ekibi, 500 kişinin yuvası olan Darülaceze’de detaylı bir temizlik ve dezenfekte çalışası gerçekleştirdi.

Darülaceze'de Detaylı Temizlik ve Dezenfekte Çalışması
02-05-2020

Beyoğlu Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid 19) salgınına karşı başlattığı dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Beyoğlu Özel Dezenfekte Ekibi tarafından yürütülen çalışmaların bu seferki adresi Türkiye’nin en eski huzurevlerinden birisi olan Darülaceze oldu. 500 kişinin yuvası olan Darülaceze’de detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştiren ekipler daha sonra merkezi tamamen dezenfekte etti. Çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren huzurevi sakinleri, bu zor süreçte kendilerini yalnız bırakmadığı için Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’a teşekkür etti.