Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii ve AKM'nin Son Durumu Hakkında Bilgi Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı’nda yapımı devam eden Taksim Camii ve Atatürk Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii ve AKM'nin Son Durumu Hakkında Bilgi Aldı
30-10-2020

Beyoğlu’nu ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı devam eden Taksim Camii’nde incelemelerde bulundu. Çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Erdoğan daha sonra yeni Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) çalışmaları yerinde inceledi. Erdoğan’a ziyaretlerinde; Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Vali Ali Yerlikaya, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da eşlik etti.

RAMAZAN AYI İÇERİSİNDE YETİŞECEK

Erdoğan Taksim Camii’nde yaptığı incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, “Taksim Camii’yle alakalı olarak, Ramazan ayı içerisinde yetişmesine dair şu anda bilgi aldım” dedi.

HEDEF 2021 HAZİRAN

Erdoğan AKM’de yaptığı incelemelerin ardından ise, "Burayla ilgili de Atatürk Kültür Merkezi konusunda 2021'in 6. ayının sonuna kadar yetiştirme hedefi var. Bunun için de Kültür ve Turizm Bakanım tüm gayretlerini ortaya koyuyor” ifadelerini kullandı.