Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii ve Akm’de İncelemelerde Bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yılsonunda tamamlanması planlanan Taksim Camii ve Atatürk Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Çalışmaları inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve yetkililerde bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Taksim Camii ve Akm’de İncelemelerde Bulundu
21-07-2020

24 Temmuz 2020 Cuma günü kılınacak Cuma namazı için hazırlıkların sürdüğü Ayasofya Camii'ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Beyoğlu’nda inşaat çalışmaları devam eden Taksim Camii ve Atatürk Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Yılsonunda tamamlanması planlanan dev projelerle ilgili çalışmaları inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ve yetkililerde bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a incelemeleri sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Diyanet İşler başkanı Ali Erbaş ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da eşlik etti.