Çocuklar Tertemiz Parklarda Sıcak Havanın Tadını Çıkarttı

Beyoğlu’nda, sokağa çıkmaları kısıtlanan 14 yaş altı çocuklar, 11.00-15.00 saatlerinde getirilen serbestlik ile yeniden dışarı çıktı. Beyoğlu Belediyesi tarafından temizlenerek dezenfekte edilen parklara akın eden çocuklar sıcak havanın tadını çıkarttılar.

Çocuklar Tertemiz Parklarda Sıcak Havanın Tadını Çıkarttı
13-05-2020

Beyoğlu’nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle sokağa çıkmaları kısıtlanan 14 yaş altı çocuklar, 11.00-15.00 saatlerinde getirilen serbestlik ile uzun bir aradan sonra dışarı çıktı. Kimi arkadaşlarıyla kimi de aileleriyle parklara ve sahillere koşarken Beyoğlu yeniden çocuk sesleriyle şenlendi. Beyoğlu Belediyesi tarafından temizlenerek dezenfekte edilen parklara akın eden çocuklar, kendileri için pırıl pırıl hale getirilen oyun gruplarında doyasıya oynadı. Eldiven ve maske takarak kurallara uydukları görülen çocuklar tertemiz parklarda sıcak havanın tadını çıkarttılar. 15-20 yaş arası gençler ise 15 Mayıs Cuma günü 11.00 ile 15.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecekler.