Çocuklar Fetihtepe Mahalle Bahçesi’ni Çok Sevdi

Fetihtepe Mahalle Bahçesi açıldığı ilk günden itibaren mahallelinin buluşma noktası oldu. İçerisinde yeşil alandan yürüme alanlarına, oyun alanından hobi bahçesine kadar çeşitli sosyal donatı alanları bulunan mahalle bahçesini ziyaret eden Başkan Yıldız, çocuklarla oyun oynayıp sohbet etti.

Çocuklar Fetihtepe Mahalle Bahçesi’ni Çok Sevdi
29-07-2020

Beyoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Mahalle Bahçeleri’ projesi kapsamında Fetihtepe’de inşa edilen “Fetihtepe Mahalle Bahçesi” vatandaşların buluşma noktası oldu. 800 m² alana inşa edilen mahalle bahçesinde çocuklar arkadaşlarıyla, mahalleli komşularıyla bir araya gelerek yazın tadını çıkartıyor. Bölge halkına rahat bir nefes aldıran Fetihtepe Mahalle Bahçesi’ni ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız çocuklarla oyun oynayıp sohbet etti. Yeni mahalle bahçesini çok sevdiklerini dile getiren çocuklar, kendilerine böyle bir bahçe sunduğu için Başkan Yıldız’a teşekkür ettiler.

YEŞİL ALANDAN YÜRÜME ALANLARINA, OYUN ALANINDAN HOBİ BAHÇESİNE…

Fetihtepe Mahalle Bahçesi; 85 m² fitness alanı, 78.65 m² basketbol sahası, 115 m² çocuk oyun alanı, 85.5 m² hobi bahçesi, 54.5 m² satranç alanı, 90 m² yeşil alan, 150 m² oturma alanları ve 99.35 m² yürüyüş yolları ile hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap etmesi açısından yoğun ilgi görüyor.