Çağrı Merkezini Arayan Vatandaşlar Taleplerini Başkan Yıldız’a Anlattı

Beyoğlu Belediyesi’nin 7/24 hizmet veren İletişim Merkezi’ni ziyaret eden Başkan Yıldız, vatandaşlardan gelen telefonlara cevap vererek talep ve önerilerini dinledi.

Çağrı Merkezini Arayan Vatandaşlar Taleplerini Başkan Yıldız’a Anlattı
22-09-2020

Beyoğlu Belediyesi 7/24 hizmet veren İletişim Merkezi ile vatandaşların taleplerini hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor. Akıllı Kent Otomasyonu sistemi ile hizmet veren İletişim Merkezi’ni ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Çağrı Merkezi’ne gelen telefon aramalarına cevap veren Başkan Yıldız, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

YEMEKHANEDE BELEDİYE PERSONELİYLE BİRLİKTE YEMEK YEDİ

Başkan Yıldız daha sonra belediyenin yemekhanesini ziyaret ederek virüs salgınına karşı alınan tedbirleri yerinde inceledi. Öğlen yemeğini belediye personeliyle birlikte yemekhanede yiyen Başkan Yıldız, daha sonra ek hizmet binasında bulunan diğer birimleri ziyaret etti.