Budanan Dallar İhtiyaç Sahiplerine Yakacak Oluyor

Beyoğlu Belediyesi ilçe genelinde gerçekleştirdiği ağaç budama işleminden elde edilen 2500 çuval odunu 200 ihtiyaç sahibi haneye yakacak olarak dağıttı.

Budanan Dallar İhtiyaç Sahiplerine Yakacak Oluyor
03-04-2020

Beyoğlu’nda tüm Türkiye’ye örnek olacak yeni bir sosyal sorumluluk projesi daha hayata geçirildi. Beyoğlu Belediyesi ilçe genelinde gerçekleştirdiği ağaç budama işleminden elde edilen ağaç dallarının ihtiyaç sahiplerine yakacak olarak dağıtılması için çalışma başlattı. Beyoğlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ile hem budama işleminden elde edilen odunlar israf edilmeyerek ekonomiye kazandırılıyor hem de ihtiyaç sahiplerinin yakacak ihtiyaçları karşılanmış oluyor.

200 HANEYE 2500 ÇUVAL YAKACAK YARDIMI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen budama işleminden elde edilen ağaç dalları yakacak olacak şekilde kesilerek paketleniyor. Ekipler daha sonra paketlenen yakacakları araçlara yükleyerek belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim ediliyor. Proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık 200 haneye 2500 çuval yakacak odun dağıtımı yapıldı.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ÖNEMLİ BİR PROJE

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Beyoğlu Belediyesi olarak birçok sosyal sorumluluk projesine öncülük ettiklerini belirterek, “Her zaman vatandaşlarımızın hayatına dokunan, onların hayatını kolaylaştıran projelere öncelik verdik. Bu çalışma da özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yakacak ihtiyacının karşılanması açısından önemli. Hem israfı engellemiş oluyoruz hem de ihtiyaç sahibi ailelerimizin sıcak yuvalarına katkıda bulunmuş oluyoruz. Beyoğlu’nda ihtiyaç sahipleri hiçbir zaman yalnız olmadı bundan sonrada olmayacak. Çalışmalarımızı aynı azim ve kararlılıkla devam ettireceğiz.” dedi.