Beyoğlu'nda Tüm Ortak Kullanım Alanları Dezenfekte Ediliyor

Beyoğlu’nda tüm ortak kullanım alanlarında oluşabilecek bakteri ve virüs tehditlerini en aza indirmek amacıyla kurulan Beyoğlu Özel Dezenfekte Ekibi; ilçede bulunan tüm işlek caddeleri, camileri, kütüphaneleri, okulları, Semt Konakları’nı, parkları, kamu binalarını, işyerlerini ve spor salonlarını dezenfekte ediyor.

Beyoğlu'nda Tüm Ortak Kullanım Alanları Dezenfekte Ediliyor
12-03-2020

Beyoğlu Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı harekete geçti. İlçe genelinde bulunan tüm ortak kullanım alanlarında oluşabilecek bakteri ve virüs tehditlerini en aza indirmek amacıyla belediye bünyesinde Beyoğlu Özel Dezenfekte Ekibi kuruldu. Çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan ekipler, her gün binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan İstiklal Caddesi başta olmak üzere ilçede bulunan tüm işlek caddelerde, Camilerde, Kütüphanelerde, okullarda, Semt Konakları'nda, parklarda, kamu binalarında, işyerlerinde, spor salonlarında ve belediye binasında hummalı bir dezenfekte çalışması başlattı.

ÇALIŞMALAR OKULLAR VE İBADETHANELERDE YOĞUNLAŞTIRILDI

Dezenfekte çalışmaları özellikle en kalabalık yerlerden olan okullarda ve ibadethanelerde yoğunlaştırıldı. Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Müftülüğü ile koordineli bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında İlçede bulunan tüm ibadethanelerin ve okulların hafta sonuna kadar tamamen dezenfekte edilmesi hedefleniyor. Çalışmalar virüs tehdidi tamamen ortadan kalkıncaya kadar olanlı bir şekilde devam edecek.