Beyoğlu’nda Sokaklar Düzenli Olarak İlaçlanıyor

Beyoğlu’nda, sıcak yaz günlerinde sağlık problemlerinin önüne geçmek için başlatılan ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Uzman ekipler özel araçlarla tüm mahalleleri düzenli olarak ilaçlıyor.

Beyoğlu’nda Sokaklar Düzenli Olarak İlaçlanıyor
01-07-2020

Beyoğlu’nda, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların açık mekanlarda daha rahat vakit geçirmesini sağlamak ve sineklerin verdiği rahatsızlıkları azaltmak için ilaçlama çalışması başlatıldı. Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma kapsamında ortak kullanım alanları, parklar, bahçeler ve sokaklar düzenli olarak ilaçlanıyor. Uzman ekipler tarafından hazırlanan ve Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı’ndan onaylı ilaçların kullanıldığı çalışma ile sıcak yaz aylarında oluşan mikropların, bakterilerin insana ve çevreye olan etkisi minimum seviyeye indiriliyor. Böylelikle yaz aylarında yapılan ilaçlama çalışmaları ile sıcak günlerde ortaya çıkan sağlık problemlerinin de önüne geçilmiş oluyor.