Beyoğlu’nda Sokak Sokak Anneler Günü Kutlaması

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, özel olarak çiçeklerle süslenen otobüsle mahalle mahalle gezerek virüs tedbirleri nedeniyle evlerinden çıkamayan annelerin Anneler günü’nü kutladı.

Beyoğlu’nda Sokak Sokak Anneler Günü Kutlaması
10-05-2020

Beyoğlu Belediyesi Anneler Günü’nde, korona virüs (Covid 19) tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan anneleri unutmadı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız eşi Seyhan Yıldız ile birlikte özel olarak çiçeklerle süslenen otobüsle müzik eşliğinde mahalle mahalle dolaşarak annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Evlerinin camlarına ve balkonlarına çılan anneleri selamlayan Başkan Yıldız, annelere aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte nice mutlu yıllar diledi. Müzik eşliğinde hep birlikte alkış tutan anneler büyük mutluluk yaşadı.

BAŞKAN YILDIZ PARKLARDA OTURAN 65 YAŞ ÜSTÜ ANNELERİ DE UNUTMADI

Başkan Yıldız, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanlar için getirilen sokağa çıkma kısıtlamasına verilen 4 saatlik arayı parklarda ve bahçelerde geçiren anneleri de unutmadı. Parkları tek tek dolaşarak günler sonra 4 saatliğine dışarıya çıkan 65 yaş üstü annelerle sosyal mesafe kuralına uyarak sohbet eden Başkan Yıldız,  Anneler Günü’nü kutladı.

Başta şehit anneleri olmak üzere merhametin ve fedakarlığın simgesi olan tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Yıldız, “Tüm annelerimize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Hayırlı ve uzun ömürler diliyorum. Allaha emanet olun” dedi.