Beyoğlu’nda Polis ve Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim

Beyoğlu’nda Polis ve Zabıta ekipleri, 14 gün boyunca yaya giriş ve çıkışına kapatılan Kızılay Meydanı ile Zincirlikuyu, Fatih Sultan ve Müverrih Ali Caddeleri’nde gerekli önlemleri aldı.

Beyoğlu’nda Polis ve Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim
14-04-2020

Beyoğlu’nda, tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 (Koronavirüs) salgınına karşı yeni tedbirler alındı. Beyoğlu İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla; Kızılay Meydanı ile Zincirlikuyu, Fatih Sultan ve Müverrih Ali Caddeleri 14 gün süreyle 09.00 – 21.00 saatleri arasında yaya giriş çıkışlarına kapatıldı. Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü’ne başlık ekipler yasağın başlamasıyla birlikte gerekli önlemleri aldı. Alınan önlemlerle söz konusu meydan ve caddelerde sakin bir gün yaşandı.

YAYA VE ARAÇ TRAFİĞİ KONTROL ALTINA ALINDI

Polis ve Zabıta ekipleri, Kızılay Meydanı ile Zincirlikuyu, Fatih Sultan ve Müverrih Ali Caddeleri’nde yasağın başladığı ilk dakikadan itibaren yaya ve araç trafiğini kontrol altına aldı. Ekipler ayrıca zorunlu haller nedeniyle dışarı çıkan vatandaşlara da maske takmaları ve sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Denetimler 14 gün boyunca aralıksız devam edecek.