Beyoğlu'nda kapsamlı Koronavirüs Denetimi

Koronavirüsle mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Beyoğlu Zabıtası, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile birlikte ilçe genelinde faaliyet gösteren işyerleri, restoranlar, pazaryerleri, marketler, cafeler ve mağazaları denetledi.

Beyoğlu'nda kapsamlı Koronavirüs Denetimi
06-11-2020

Her gün yerli ve yabancı milyonlarca turisti ağırlayan Beyoğlu’nda koronavirüs salgınına karşı denetimler aralıksız devam ediyor. Koronavirüsle mücadele kapsamında alınan yeri kararlar doğrultusunda harekete geçen Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile birlikte ilçe genelinde denetim yaptı. İlçede faaliyet gösteren işyerlerini, restoranları, pazaryerlerini, marketleri, cafeleri ve mağazaları tek tek gezen ekipler virüs salgınına karşı alınan tedbirleri inceleyerek dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili uyarılarda bulundu. Denetime Beyoğlu Kaymakamı Mustafa Demirelli ile Beyoğlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rüstem Dindarol da katılarak çalışmaları yerinde inceledi.