Beyoğlu'nda İşletmelere Koronavirüs Denetimi

Beyoğlu Zabıtası İçişleri Bakanlığı’nın koronavirüs tedbirlerine ilişkin 81 ilin valiliklerine gönderdiği genelge kapsamında ilçede bulunan işletmeleri denetledi. İstiklal Caddesinde gerçekleştirilen denetimlere Başkan Yıldız da katılarak çalışmaları yerinde inceledi.

Beyoğlu'nda İşletmelere Koronavirüs Denetimi
18-03-2020

Beyoğlu Belediyesi, tüm dünyada hızla yayılan koronavirüs salgınına karşı her türlü tedbiri almaya devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, İçişleri Bakanlığı’nın 81 ilin valiliklerine gönderdiği yeni alınacak korona virüs tedbirlerine ilişkin genelge kapsamında harekete geçti. Yürürlüğe giren genelgeye göre geçici olarak faaliyetleri durdurulan işletme ve merkezleri kontrol eden ekipler, aynı zamanda ilçede faaliyet gösteren yeme-içme mekanlarının hijyen ve temizlik kurallarına uygunluğunu da denetledi. İstiklal Caddesinde gerçekleştirilen denetimlere Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da katılarak çalışmaları yerinde inceledi.

GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALMA KONUSUNDA EKİPLERİMİZLE BİRLİKTE GAYRET GÖSTERİYORUZ

Beyoğlu’nda virüs salgınına karşı alınan tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yıldız, “Sağlık Bakanlığımızın almış olduğu kararlar ve İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge çerçevesinde denetimlerimizi yapmak üzere şuanda Türkiye’nin, İstanbul’un, Beyoğlu’muzun kalbi İstiklal Caddesindeyiz. Genelge kapsamında özellikle yeme içme mekanlarında gerekli denetimleri yapmak üzere şuanda çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Sizler evlerinizde kalarak ve toplu mekanlarda bulunmamaya gayret gösteriyorsunuz. Bizler de sizlerin sağlığı için gerekli önlemleri alma konusunda ekiplerimizle birlikte gerekli gayreti göstermeye devam edeceğiz. Millet devlet el ele büyük bir gayret ve dayanışma içerisinde bu süreci başarıyla atlatacağımıza inanıyorum. Beyoğlulular olarak huzurlu, sağlıklı ve mutlu günlerde hep birlikte yaşayacağımızdan en ufak bir kuşkunuz ve endişeniz olmasın” dedi.