Beyoğlu'nda Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Beyoğlu’nda tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı ilçede bulunan caddeler, mahalleler, hastaneler, metro giriş çıkışları, taksi durakları, otobüs durakları, üniversiteler ve parklar başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanları düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

Beyoğlu'nda Dezenfekte Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor
19-03-2020

Beyoğlu Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı önlemlerini artırdı. Belediye bünyesinde kurulan Beyoğlu Özel Dezenfekte Ekibi, ilçe genelinde bulunan tüm ortak kullanım alanlarında oluşabilecek bakteri ve virüs tehditlerini en aza indirmek amacıyla 7/24 çalışıyor. İlçe genelinde devam eden çalışmalar kapsamında ilçede bulunan tüm işlek caddeler, mahalleler, hastaneler, metro giriş çıkışları, taksi durakları, otobüs durakları, üniversiteler ve parklar başta olmak üzere tüm ortak kullanım alanları düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

İstanbul'un gözbebeği Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi başta olmak üzere ilçemizde bulunan tüm caddeler ekiplerimiz tarafından periyodik olarak dezenfekte ediliyor.

Vatandaşlarımızın ve yabancı turistlerin sıklıkla kullandığı ticari taksileri ve taksi durakları düzenli olarak dezenfekte ediliyor.

Beyoğlu'nun tüm mahalle ve sokaklarda profesyonel ekiplerimiz tarafından dezenfekte çalışmaları yapılıyor.

İlçemizde bulunan üniversitelerin tamamı ekiplerimiz tarafından dezenfekte ediliyor.

Beyoğlu'nun simgelerinden biri olan Karaköy Balıkçıları'nda ekiplerimiz tarafından dezenfekte çalışması yapıldı.

Beyoğlu'nda hizmet veren tüm hastaneler ve sağlık ocakları ekiplerimiz tarafından dezenfekte ediliyor.