Beyoğlu’nda Dev Türk Bayrağıyla Cumhuriyet Yürüyüşü

A+
A-

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Beyoğlu’nda Cumhuriyet Yürüyüşü ile kutlandı. Dev Türk bayrağıyla Fetihtepe Mahallesinden Belediye Meydanı’na kadar yürüyen vatandaşlar daha sonra Taksim Meydanı’nda düzenlenen Cumhuriyet Konseri ile unutulmaz bir bayram coşkusu yaşadı.

Beyoğlu’nda Dev Türk Bayrağıyla Cumhuriyet Yürüyüşü
29-10-2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Beyoğlu’nda coşkuyla kutlandı. Kutlamalar Beyoğlu Belediyesi ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü ile başladı. Yüzlerce vatandaşın katılımıyla Fetihtepe Mahallesinden başlayan yürüyüş Fatih Sultan Caddesi güzergahından devam ederek Belediye Meydanı’nda son buldu. Yürüyüşe Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş da katılarak vatandaşları selamladılar.

VATANDAŞLAR BAYRAM COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADI

Dev Türk bayrağıyla birlikte yürüyen vatandaşlar 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu doyasıya yaşadı. Yürüyüşe kimi vatandaşlar balkonlarından Türk bayrağı sallayarak, kimi vatandaşlarda araçlarının kornalarına basarak destek verdiler. Yürüyüşün ardından vatandaşlar Taksim Meydanı’nda düzenlenen Cumhuriyet Konserine katılarak ünlü şarkıcı Kutsi’nin seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla unutulmaz bir Cumhuriyet Bayramı geçirdiler.

MÜTHİŞ BİR ÇOŞKU, MUHTEŞEM BİR KALABALIK

Etkinlikte konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “Beyoğlu Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz cumhuriyet etkinliğinde bütün hemşerilerimizle beraberiz. Cumhuriyetin 96’ncı yıl dönümündeyiz gururluyuz. Tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyorum. Müthiş bir coşku var. Muhteşem bir kalabalık var ” dedi.