Beyoğlu’nda 23 Nisan Coşkusu

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, özel olarak hazırlanan otobüsle mahalle mahalle, soksk sokak gezerek çocukların ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Beyoğlu’nda 23 Nisan Coşkusu
23-04-2020

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Beyoğlu’nda coşkuyla kutlandı. Beyoğlu Belediyesi, korona virüs (Covid 19) tedbirleri nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşlar ve çocuklar için özel bir 23 Nisan etkinliği gerçekleştirdi. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız özel olarak hazırlanan otobüsle mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak 23 Nisan şarkıları eşliğinde çocukların ve vatandaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Vatandaşlar ve çocuklar da evlerinin pencerelerinden ve balkonlarından Türk bayrakları sallayarak 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Büyük beğeni toplayan etkinlikle vatandaşlar korona virüse rağmen güzel bir 23 Nisan Bayramı geçirdi.

BÜTÜN BEYOĞLULU HEMŞERİLERİMİZİN 23 NİSAN BAYRAMI KUTLU OLSUN

Türk bayraklarıyla donatılan otobüsten vatandaşlara seslenen Başkan Yıldız, “Evlerinin balkonlarından, camlarından bu bayram coşkusunu bizlerle paylaşan bütün Beyoğlulu hemşerilerimizin ve çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.