Beyoğlu Zabıtası Semt Pazarlarında Tedbiri Elden Bırakmıyor

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, virüs salgınına karşı semt pazarlarında tedbiri elden bırakmıyor. Başkan Yıldız da sık sık pazarları ziyaret ederek vatandaşlara virüs salgını ile mücadelede maske ve sosyal mesafe kuralının önemini anlatıyor.

Beyoğlu Zabıtası Semt Pazarlarında Tedbiri Elden Bırakmıyor
28-09-2020

Beyoğlu Belediyesi Covid 19 salgınına karşı vatandaşların en çok uğradığı alış veriş mekanlarından olan Semt Pazarlarında tedbiri elden bırakmıyor. İlçe genelinde kurulan Semt Pazarlarını düzenli olarak denetleyen Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, toplum sağlığın korunması adına alınması gereken tedbirlerle ilgili esnaf ve vatandaşları bilgilendiriyor. İlçede kurulan semt pazarlarını sık sık ziyaret ederek tedbirleri yerinde inceleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, son olarak Kasımpaşa Semt Pazarı ile Örnektepe Semt Pazarı’nı ziyaret etti. Sosyal mesafe kuralına uyarak pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yıldız, virüs salgını ile mücadelede maske ve sosyal mesafe kuralının önemini anlattı.