Beyoğlu Yeni Yıla Tertemiz Girdi

Yılbaşı gecesi binlerce kişiyi ağırlayan Beyoğlu’nda başta İstiklal Caddesi olmak üzere tüm cadde ve sokaklar özel yıkama araçları ile temizlendi.

Beyoğlu Yeni Yıla Tertemiz Girdi
01-01-2020

Yeni yıl kutlamaları kapsamında binlerce kişiyi ağırlayan Beyoğlu'nda sabahın ilk ışıklarıyla birlikte hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirildi. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma ile başta İstiklal Caddesi olmak üzere tüm cadde ve sokaklar özel araçlarla sabunlu su kullanılarak temizlendi.

ÖZEL ARAÇLARLA DETAYLI TEMİZLİK

Çöplerin alınması ve süpürme çalışmalarının yapılmasıyla başlayan temizlik çalışmaları, özel dezenfektanlarla yapılan ayrıntılı yıkama çalışmalarıyla devam etti. Çalışmalar sırasında buharlı ve sıcak sulu yıkama aracına ihtiyaç duyulan noktalar tespit edilerek sonrasında söz konusu araç ile etkili yıkama çalışmaları yapıldı. Yapılan çalışmalarla Beyoğlu yeni yıla tertemiz girdi.