Beyoğlu Vefa Destek Grubu Hasta ve Yaşlıların Hizmetinde

Beyoğlu’nda, Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçları “Beyoğlu Vefa Destek Grubu" tarafından karşılanıyor.

26-03-2020
Beyoğlu Vefa Destek Grubu Hasta ve Yaşlıların Hizmetinde

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı gerekli tedbirlerin alındığı Beyoğlu’nda, vatandaşların alınan tedbirlerden olumsuz etkilenmemesi için de hummalı bir çalışma yürütülüyor. Beyoğlu Belediyesi, tedbirler kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla “Beyoğlu Vefa Destek Grubu”nu kurdu. Beyoğlu Kaymakamlığı ile birlikte yürütülen çalışmalar kapsamında yaşlı, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçları evlerinden çıkmadan karşılanıyor.

EVLERİNDEN ÇIKMADAN İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

Beyoğlu Vefa Destek Grubu, Beyoğlu Belediyesi’nin 444 0 160 nolu çağrı merkezini veya Beyoğlu Kaymakamlığı’nın (212) 256 48 34 nolu iletişim merkezini arayarak talepte bulunan vatandaşların hizmetine koşuyor. Yardım isteyen yaşlı, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların evlerine giderek siparişlerini alan ekipler, vatandaşların market alışverişlerinden maaşlarının çekilmesine kadar dışarıda ne ihtiyacı varsa yerine getiriyor.