Beyoğlu Halk Meclisi'nde 'Pandemi Molası' Sona Erdi

Beyoğlu Belediyesi Halk Meclisi, virüs salgını nedeniyle verilen aranın artından tekrar başladı. Virüs salgınına karşı tüm önlemlerin alındığı toplantıda, Başkan Yıldız vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Beyoğlu Halk Meclisi'nde 'Pandemi Molası' Sona Erdi
02-09-2020

Beyoğlu Belediyesi tarafından her hafta Çarşamba günü düzenlenen Halk Meclisi toplantıları, virüs salgını nedeniyle verilen aranın ardından tekrar başladı. Virüs salgınına karşı tüm önlemlerin alındığı toplantı vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı Halk Meclisi’nde vatandaşlar talep ve önerilerini dile getirdiler. Vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Yıldız gelen talepler doğrultusunda ilgili birimlere gereken talimatları verdi. Taleplerini yeniden Başkan Yıldız’a bire bir iletmekten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar da, yapılan hizmetler ve çalışmalar için teşekkür ettiler.