Beyoğlu Belediyesi'nden KKTC'ye Anlamlı Jest

Beyoğlu Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 37'nci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle tarihi başkanlık binasına daha önce astığı Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının yanına bir de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağı astı.

Beyoğlu Belediyesi'nden KKTC'ye Anlamlı Jest
16-11-2020

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 37'nci kuruluş yıl dönümü, Türkiye de büyük coşkuyla kutlandı. Beyoğlu Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 37'nci kuruluş yıl dönümünde Başkanlık binasına dev Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağı asarak desteğini ortaya koydu. Daha önce asılan Türkiye ve Azerbaycan Bayraklarının yanına Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayrağı’nın da asılmasıyla birlikte tarihi başkanlık binasında üç tane ay yıldızlı bayrak aynı anda dalgalanmaya başladı. Ortaya çıkan renkli görüntüleri ölümsüzleştirmek isteyen yerli ve yabancı turistler bol bol hatıra fotoğrafı çekildiler.