Beyoğlu Belediyesi Tercih Destek Merkezi Açılıyor!

Beyoğlu gençleri, üniversite sınavına Akademi Beyoğlu’nda hazırlanıyor. Düzenlediğimiz Üniversite Hazırlık Kursu ile yüzden fazla genç, seçtikleri sayısal, sözel ya da eşit ağırlık alanlarında eğitimlerine başlıyor. Eğitim sürecinde tüm öğrencilerimiz için moral, motivasyon, bilgilendirme ve kariyer seminerleri yapılırken Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik servisimizde klinik psikoloğumuz ile bireysel görüşmeler gerçekleştirdiler.

Beyoğlu Belediyesi Tercih Destek Merkezi Açılıyor!

Sınava hazırlık sürecinde gençlere yardımcı olacak tüm olanakları sunarken sınav sonrasında da onları yalnız bırakmıyoruz. Geleceklerine şekil verirken kendileri için en doğru seçimi yapabilmeleri amacıyla İstanbul Ticaret Üniversitesi ile iş birliği yaparak YKS Tercih Destek Merkezi’ni bu yıl da hizmete açıyoruz. 6 - 14 Ağustos tarihleri arasında faaliyette olacak Tercih Destek Merkezi, Akademi Beyoğlu’nda öğrencilerini bekleyecek.

Covid-19 salgını nedeni ile görüşmeler Smart Beyoğlu uygulamasından ya da telefonla alınacak randevular ile bire bir gerçekleştirilecek. Kariyeriniz ve gelecekteki hayalleriniz için atacağınız en büyük adımda yanınızdayız ve sizleri Akademi Beyoğlu’na bekliyoruz.