Beyoğlu Belediyesi Her Gün Can Dostlarının Yanında

Sokak hayvanlarını düzenli olarak besleyen Beyoğlu Belediyesi, 4 Ekim Hayvan Hakları Günü’nde de minik dostları için mama dağıttı.

Beyoğlu Belediyesi Her Gün Can Dostlarının Yanında
05-10-2020

Bir kap su ve bir avuç mama ile hayata tutunan sokak hayvanlarını her gün düzenli olarak besleyen ve veteriner kontrollerini yapan Beyoğlu Belediyesi,4 Ekim Hayvan Hakları Günü’nde de gönüllü hayvanseverlerle birlikte yine minik dostlarının yanındaydı. Farkındalık oluşturmak adına, park ve bahçelerde onlar için mama dağıttı, bir kez daha dünyayı onlarla birlikte paylaştığımızı hatırlattı.

Beyoğlu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Beyoğlu Belediyesi sınırlarında yaşayan sahipsiz sokak hayvanlarının sağlık, bakım ve barınma gereksinimlerini en yüksek kalitede karşılıyor.

Başlattığı “BeyoğluSahipleniyor” kampanyası ile de sokak hayvanlarının bir yuvaya kavuşması için çaba sarf ediyor. Siz de bir hayvan sahiplenmek istiyorsanız 444 0 160 numaralı telefonu arayarak “BeyoğluSahipleniyor” kampanyasına katılabilirsiniz.