Beyoğlu Belediyesi Futbol Okulu Kayıtları Başlıyor!

Beyoğlu Belediyesive Beyoğlu Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz İşbirliği ile gerçekleştirdiğimiz, çocuklara yönelik Futbol Okulu için kayıtlar başladı. Sportif aktiviteler, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimleri için büyük öneme sahip. Sağlıklı ve mutlu nesiller yetişmesine katkı sağlamak amacıyla çocuklarımızı sporun her dalıyla buluşturuyoruz. Çocuklarımızın alacağı futbol eğitimiyle, bireysel yeteneklerini takım disiplini ve uyumu ile bütünleştirerek yeteneklerini geliştirecek. Çocuklarımıza spor kültürünü ve disiplinini aşılayarak, iyi birey olma yolunda yanlarında olacağız.

Beyoğlu Belediyesi Futbol Okulu Kayıtları Başlıyor!

Beyoğlu’nda ikamet eden tüm öğrencilere, futbol okulunda kendilerini doğru yönlendiren, hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olan ve sporcu kimliği kazandırmak üzere çalışmalar yapan uzman eğitmenler eşlik edecek. 5 farklı noktada yapılması planlanan eğitimlerimize Beyoğlu’nda ikamet eden 7-14 yaş aralığında tüm öğrencilerimiz kayıt yaptırabilir. Covid-19 salgını nedeni ile aldığımız önlemler kapsamında, halı sahalarımız belirli aralıklarla dezenfekte edilip gerekli hijyen kuralları ile hizmet verecektir. Bu kapsamda eğitimlerimiz kontenjan ile sınırlıdır.

Eğitim Noktalarımız;

Beyoğlu Belediyesi Piyalepaşa Spor Tesisi

Cinderesi Parkı Halı Sahası

Sütlüce Spor Halı Sahası

Kurtuluş Olimpia Halı Sahası

Çıksalın Spor Kulübü Halı Sahası

Futbol Okulumuza katılmak için öncelikli olarak online ön kayıt formunu doldurmanız gerekmektedir. Ön kayıt formuna ulaşmak ve kaydınızı yaptırmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Ön Kayıt İçin Tıklayınız