Beyoğlu, Anneler Gününde Şehit Annelerini Unutmadı

Beyoğlu Belediyesi Anneler Günü dolayısıyla ilçede yaşayan şehit annelerinin fotoğraflarının yer aldığı ‘Minnettarız. Anneler Gününüz Kutlu Olsun’ yazılı afişleri hazırlayarak, evlerinin bulunduğu mahallelere astı.

Beyoğlu, Anneler Gününde Şehit Annelerini Unutmadı
10-05-2020

Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın simgesi olan annelerin Anneler Günü’nü kutlamak için ilçenin dört bir yanını ‘Minnettarız’ afişleri ile donatan Beyoğlu Belediyesi şehit annelerini de unutmadı. Beyoğlu’nda yaşayan şehit annelerinin fotoğraflarının yer aldığı afişler, evlerinin bulunduğu mahallelere asıldı. Şehit Mehmet Yıldız, Şehit Kudret Özcan, Şehit Şeyhmus Demir, Şehit Ramazan Kalyoncu, Şehit Salim Ünal, Şehit Ahmet Aygün, Şehit Erdoğan Akoğlu, Şehit Mehmet Arslan’ın annelerinin fotoğraflarının yer aldığı afişler de ‘Minnettarız. Anneler Gününüz Kutlu Olsun’ mesajı yer aldı.