Belediye Ekipleri İşbaşı Yapan Esnafa Uymaları Gereken Kuralları Anlattı

Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, normalleşme süreciyle birlikte ilçe genelinde yeniden faaliyetlerine başlayan işletmelerde denetimlerde bulunarak uyulması gereken kuralları anlattı.

Belediye Ekipleri İşbaşı Yapan Esnafa Uymaları Gereken Kuralları Anlattı
02-06-2020

Covit 19 salgınının Türkiye genelinde kontrol altına alınmasıyla birlikte normalleşme sürecine geçiş başladı. Normalleşme süreciyle birlikte her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Beyoğlu’nda izin verilen işletmeler belirlenen kurallar çerçevesinde işbaşı yaptı. Virüs salgınının başından itibaren özenle çalışan Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde yeniden faaliyetlerine başlayan işletmelerde denetimlerde bulunarak uyulması gereken kuralları anlattı.