Bavul

Çaresiz ve huysuz bir adamın bavulu havaalanında yalnız ve meraklı bir kadının bavulu ile karışırsa sonuç ne olur?

Bavul

İşte bu karışıklıklarla başlayan ve daha sonra birbirine son derece zıt iki insanın çılgın, delice ve kahkaha dolu karşılaşmalarını konu alıyor Bavul.

Bedri Kırçıl’ı karısı terk edip Bodrum’a kaçmıştır. Dönüş yolunda, uçakta yine Bodrum’a tatil için gidip dönen Filiz Kavak vardır ve birbirine tıpatıp benzeyen iki bavul havaalanında karışır. Ardından tuhaf ve komik olaylar birbirini kovalamaya başlar.

Bavul; insan ilişkilerini, aşkları, sevgileri, yalnızlıkları, doğru insan - yanlış insan tartışmasını ve günümüz insanının mutluluktan ne anladığını esprili ve renkli bir biçimde anlatan çılgın, deli dolu bir oyun.

Tarih: 15 Mart Pazar
Saat: 20:00