Başkan Yıldız’dan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne Teşekkür Ziyareti

Normalleşme süreciyle birlikte virüs salgınına karşı çalışmalarını aralıksız sürdüren Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Yıldız, temizlik işçilerine teşekkür ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Başkan Yıldız’dan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne Teşekkür Ziyareti
22-06-2020

Beyoğlu Belediyesi normalleşme sürecine geçişle birlikte tedbiri elden bırakmıyor. Covid-19 (Koronavirüs) salgınına karşı ilk günden itibaren yoğun bir çalışma yürüten Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temizlik ve dezenfekte çalışmalarına normalleşme sürecinde de aralıksız devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi alan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, emek ve gayretlerinden dolayı temizlik ekibine teşekkür etti.