Başkan Yıldız’dan Temizlik Ekibine Teşekkür

Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yıldız, virüs salgınına karşı ilçe genelinde başarılı bir temizlik ve dezenfekte çalışması yürüten temizlik ekibine teşekkür etti.

Başkan Yıldız’dan Temizlik Ekibine Teşekkür
18-04-2020

İstanbul’un gözbebeği Beyoğlu’nda Covid-19 (Koronavirüs) salgınına karşı ilk günden itibaren titiz bir temizlik ve dezenfekte çalışması yürütülüyor. Beyoğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında ilçe genelinde bulunan tüm ortak kullanım alanları başta olmak üzere caddeler, mahalleler, sokaklar düzenli olarak temizleniyor ve dezenfekte ediliyor. Bakteri ve virüs tehditlerine karşı yürütülen çalışmalar ilçe genelinde 7/24 aralıksız devam ediyor.

TEMİZLİK EKİBİNE TEŞEKKÜR

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Beyoğlu genelinde gerek temizlik gerek dezenfekte çalışmalarında üstün bir başarının elde edildiğini belirten Başkan Yıldız, çalışmalarından dolayı temizlik ekibine teşekkür etti. Başkan Yıldız, çalışmaların aynı azim ve kararlılıkla devam etmesi gerektiğini vurguladı.