Başkan Yıldız’dan Neşeli Günler’in Turşucusuna Ziyaret

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, eşi Seyhan Yıldız ile birlikte gittiği Cihangir’de, Yeşilçam’ın kült filmlerinden Neşeli Günler’in çekildiği Asri Turşucusu’nu ziyaret etti. İkram edilen turşu sularından içen Başkan Yıldız ve eşi Seyhan Yıldız, “turşu suyunun iyisi limonla mı olur, sirkeyle mi?” tartışmasına, ikisini de beğendiklerini söyleyerek cevap verdi.

Başkan Yıldız’dan Neşeli Günler’in Turşucusuna Ziyaret
12-10-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, eşi Seyhan Yıldız ile birlikte Cihangir bölgesini gezdi. Cihangir esnafını ziyaret eden, vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Yıldız, çocuklara çikolata dağıttı. Koronavirüs önlemleri kapsamında esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kurallarını hatırlatmayı ihmal etmeyen Başkan Yıldız, eşi Seyhan Yıldız ile birlikte Yeşilçam’ın kült filmlerinden olan Neşeli Günler Filmi’nin çekildiği 107 yıllık Asri Turşucusu’nu da ziyaret etti. Ziyarette usta sanatçılar Münir Özkul ve Adile Naşit’i rahmetle yad eden Yıldız ve eşi, ikram edilen turşu sularından içti. Başkan Haydar Ali Yıldız ve Seyhan Yıldız, Neşeli Günler’e konu olan “turşu suyunun iyisi limonla mı olur, sirkeyle mi?” tartışmasına, ikisini de beğendiklerini söyleyerek cevap verdi.