Başkan Yıldız'dan Kadımehmet Semt Pazarı’na Ziyaret

Kadımehmet Semt Pazarı’nı ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceleyen Başkan Yıldız, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek yeni süreçte atılması gereken adımlarla ilgili önerilerini dinledi.

Başkan Yıldız'dan Kadımehmet Semt Pazarı’na Ziyaret
10-06-2020

Beyoğlu Belediyesi normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte vatandaşların en çok uğradığı alış veriş mekanlarından olan Semt Pazarlarında tedbiri elden bırakmıyor. İlçe genelinde kurulan Semt Pazarlarını düzenli olarak denetleyen Beyoğlu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, toplum sağlığın korunması adına alınması gereken tedbirlerle ilgili esnaf ve vatandaşları bilgilendiriyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da Semt Pazarları’nı tek tek ziyaret ederek yeni süreçle birlikte alınan tedbirleri yerinde inceliyor. Son olarak Arda Caddesi’nde kurulan Kadımehmet Semt Pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, normalleşme sürecinde atılması gereken adımlarla ilgili talepleri dinledi. Virüs tehdidi tamamen ortadan kalkıncaya kadar tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini belirten Başkan Yıldız, güzel günlerin yakın olduğunu söyledi.