Başkan Yıldız’dan Hafta Sonunu Hasköy Sahilde Geçiren Vatandaşlara Ziyaret

Hafta sonunu çocuklarıyla birlikte Hasköy Sahilde geçiren vatandaşlar bir araya gelen Başkan Yıldız, virüs tehdidi tamamen ortadan kalkıncaya kadar maske ve sosyal mesafe kuralına uymalarını istedi.

Başkan Yıldız’dan Hafta Sonunu Hasköy Sahilde Geçiren Vatandaşlara Ziyaret
13-07-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız her gün ilçenin farklı noktalarına gerçekleştirdiği bölge ziyaretlerine hafta sonu da ara vermedi. Hafta sonunu aileleriyle, çocuklarıyla ve arkadaşlarıyla birlikte Hasköy Sahilde geçiren vatandaşlar bir araya gelen Başkan Yıldız ailelerle sohbet edip çocuklarla oyun oynadı. Vatandaşlardan, virüs tehdidi tamamen ortadan kalkıncaya kadar maske ve sosyal mesafe kuralına uymalarını isteyen Başkan Yıldız, “Maske, mesafe ve hijyen kurallarına ciddiyetle riayet edersek parklarımızda kucaklaşacağımız günler de yakında gelecek” dedi. Başkan Yıldız’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.