Başkan Yıldız’dan Hacıahmet Sakinlerine Ziyaret

Hacıahmet Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, “Hep birlikte el ele vererek tüm mahallelerimizi daha da güzelleştireceğiz” dedi.

Başkan Yıldız’dan Hacıahmet Sakinlerine Ziyaret
04-11-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız her gün ilçenin farklı bir bölgesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bölge ziyaretleri kapsamında Hacıahmet Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yıldız, talep ve önerileri dinledi. Belediye olarak mahallelinin talepleri doğrultusunda çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Yıldız, “Başta Hacı Ahmet Mahallemiz olmak üzere tüm mahallelerimizin yaşam standartlarını artırmak için önemli çalışmalar yaptık. Bundan sonra da hep birlikte, el ele vererek tüm mahallelerimizi daha da güzelleştireceğiz” dedi. Başkan Yıldız ile uzun uzun sohbet eden vatandaşlar da, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığı için teşekkürlerini ilettiler.