Başkan Yıldız’dan Giresun’a Geçmiş Olsun Ziyareti

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Giresun'da yaşanan sel felaketinin ardından bölgeyi ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Yıldız’dan Giresun’a Geçmiş Olsun Ziyareti
10-09-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, meclis üyeleri ve STK temsilcileri ile birlikte Giresun’da meydana gelen sel felaketinden dolayı bölgeyi ziyaret etti.

GİRESUN ZİYARETİNİN İLK DURAĞI DERELİ İLÇESİ OLDU
Beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak sel felaketinden en çok etkilenen Dereli ilçesinde incelemelerde bulunan Başkan Yıldız, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu’ndan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Yıldız daha sonra afetten zarar gören esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

AFETTEN ETKİLENEN VATANDAŞLARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Başkan Yıldız beraberindeki heyetle birlikte Dereli ilçesinin ardından felaketten en çok etkilenen ikinci ilçe olan Yağlıdere’yi ziyaret etti. Yağlıdere Kaymakamı Yusuf Akın ve Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş ile birlikte ilçede incelemelerde bulunan heyet, vatandaşlarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

YILDIZ, ESPİYE GELEVERA DERESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
Başkan Yıldız’ın bir sonraki durağı Espiye ilçesi oldu. Beraberindeki heyetle birlikte ilçeyi ziyaret eden Başkan Yıldız’a Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere karşıladı. Sel felaketinden en çok etkilenen yerlerden olan Espiye Gelevera Deresinde incelemelerde bulunan Başkan Yıldız, ilçe halkına geçmiş olsun dileklerini iletti.

BEYOĞLU’NDA YAŞAYAN GÖRELELİLERİN SELAMINI İLETTİ
Son olarak sel felaketinden en az etkilenen Görele ilçesini ziyaret eden Başkan Yıldız, beraberindeki heyet ile birlikte bölgede incelemelerde bulundu. Heyete eşlik eden Görele Belediye Başkanı Tolga Erener çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Afetten zarar gören esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yıldız, Beyoğlu’nda yaşayan Görelelilerin selamını getirdiğini söyledi.

HER DAİM YANLARINDA OLDUĞUMUZU BİZZAT SÖYLEMEK İÇİN BURADAYIZ
Sel felaketinin yaşandığı bölgelerde devlet millet el ele vererek yaraların çabucak sarılması için ciddi bir çalışma yürütüldüğünü belirten Başkan Yıldız, “Öncelikle afetten hayatını kaybeden hemşerilerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı hemşerilerime de acil şifalar diliyorum. Çok büyük bir badire atlattık. Temennim odur ki, bu tür felaketler bir daha yaşanmasın. Devletimiz ve sivil toplum kuruluşlarımız burada seferber olmuş durumda. Yaraların en kısa sürede sarılması için canla başla çalışıyorlar. Giresun’da hayatın en kısa zamanda normale dönmesi için ne gerekiyorsa yapılıyor. Biz de bugün hem hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek hem de her daim yanlarında olduğumuzu bizzat söylemek için buradayız. Giresun’umuza ve tüm Türkiye’mize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum” dedi.