Başkan Yıldız'dan 1 Mayıs Mesajı

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız yayınladığı video mesajı ile başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Başkan Yıldız'dan 1 Mayıs Mesajı
02-05-2020

Koronavirüs (Covid 19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününe denk gelen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, bu sene kutlanamadı. Türkiye'nin birçok noktasında kutlamalarının adresi olan meydanlar boş kalırken Beyoğlu Taksim Meydanı'ndaki sembolik anmaya izin verildi. Sendikaların sınırlı sayıdaki temsilcileri Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da paylaştığı video ile başta sağlık ve belediye çalışanları olmak üzere tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

TÜM İŞÇİLERİMİZİN EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNÜ TEBRİK EDİYORUM

Başkan Yıldız paylaştığı vido mesajında, “Ülkemizde başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü tebrik ediyorum. Bildiğiniz gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın başbakanlığını yaptığı hükümet döneminde 1 Mayıs resmi tatil olarak ülkemizde kutlanmaya başlandı, bundan gururluyuz. Biz de Beyoğlu’nda temizlikten tüm alanlarına kadar bütün işçilerimizle birlikte gönül belediyeciliğini inşa etmek üzere yoğun bir gayret içerisindeyiz. Bu sebeple Beyoğlu Belediyesinde birlikte çalıştığımız tüm işçi ve emekçi kardeşlerimizin da bayramını tebrik ediyorum. Aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu nice günler, bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.